VANDEMAKER

design, ambacht, kunst en vintage

Mini expositie

Wij houden van kunst! 

Een gedeelte van de winkel is ingericht als Art Cabin. Iedere 2 maanden stellen we dit beschikbaar aan een andere kunstenaar. Bij voorkeur aan iemand uit de regio maar jong of oud, dat maakt ons niet uit.Objecten, installaties, schilderijen, tekeningen, alles is welkom als we er maar door geraakt worden! Wil je hier voor in aanmerking komen en ben je benieuwd naar de voorwaarden? Stuur dan een bericht met portfolio naar info@vandemaker.store

Juli en augustus wordt de ruimte ingenomen door werk van: Ian Verreijt

Ian Verreijt is een geboren creatieveling, vooral op het gebied van Abstracte kunst. Zijn inspiratie haalt hij uit muziek, steden en interieur. Hij werkt met veel kleuren die elkaar goed complimenteren en gebruikt o.a. acryl verf, krijt en markeer stiften op grote en kleine canvassen. Wanneer hij bezig is met een nieuw kunstwerk gaat hij er helemaal op in met oog voor detail. Het is geweldig als je werk hangt in een omgeving waar het tot zijn recht komt, Hij wilt met zijn werk mensen inspireren vooral te doen in hun leven waar hun hart ligt en ze ontzettend vrolijk maken mijn zijn abstracte kunst.


Mei en juni werd de ruimte ingenomen door werk van: Kunstd'Inge

Het belangrijkste in haar creatieve proces vindt Inge Janssens dat dingen ontstaan, intuïtief en zonder vooropgezet plan. Het constant proberen en keuzes maken, doorgaan of stoppen, toevoegen of weglaten. Dat is het spel.Kleine werkjes, voor wie echt even de moeite neemt te kijken om te zien. De toevoeging van een enkel mensfiguur wekt de suggestie van een verhaal, te bedenken door de kijker zelf. 

 

Maart en april werd de ruimte ingenomen door werk van: Kees Schouten
Kees is een Nederlands beeldend kunstenaar. Nadat hij in 1984 de kunstacademie van Amsterdam verliet, maakte hij schilderijen in olieverf. Deze waren meestal abstract. Sinds 1995 maakt hij fotowerken. Hij heeft al vele exposities gehad.